Návštěvnické centrum v Novém Jičíně vítá i rodiny s dětmi!

Návštěvnické centrum v Novém Jičíně vítá i rodiny s dětmi! image not found

Město Nový Jičín svým návštěvníkům může nabídnout mnohé. Věděli jste, že zde můžete navštívit stálou expozici o generálu Laudonovi? A návštěvy se nemusí bát ani rodiče s menšími či většími dětmi. Pro miminka zde nechybí přebalovací pulty či bezbarierový vstup pro kočárek. Pro malé neposedy tu čeká dětský koutek, kde najdou hromadu dřevěných kostek, ze kterých mohou stavět, co je právě napadne. Nebo mohou navštívit promítací koutek, kde je připraveno 10 nových filmů s králíky z klobouku Bobem a Bobkem.

Větší děti jistě při prohlídce zaujme hra na vojáky, mohou si výslřelit z interaktivního děla či si zahrát zábavnou pátračku s názvem „laudoncaching“. V Expozici klobouků si pro změnu můžete společně vyzkoušet skutečné i virtuální pokrývky hlavy a potom se v nich na památku vyfotit. Nebo se staňte módmíni návrháři a zkuste podle vlastní fantazie ozdobit miniklobouček vytvarovaný na unikátním parním stroji!

Samozřejmostí je i free wifi. Kávu si lze zakoupit v kavárně a vzít s sebou do expozic.

Rodinné vstupné do každé z expozic činí 80 Kč, do obou současně 120 Kč. Pro věrné návštěvníky máme připraveny kuponové knížky, s nimiž mohou uplatnit slevy na vstupném.

Přijďte si v tomto škaredém počasí užít společné chvíle se svými dětmi.

(mestoklobouku.cz)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář