Výstavba kanalizace omezí dopravu!

Výstavba kanalizace omezí dopravu! image not found

Až do srpna si budou hraničtí řidiči muset dávat pozor v ulicích Zborovská, Plynárenská, Jungmannova a Dobrovského. Kvůli výstavbě kanalizace je nutná částečná uzavírka části komunikace v ulici Zborovská a úplná uzavírka části ulic Plynárenská, Jungmannova a Dobrovského.

Uzavírky se dotknou i městské hromadné dopravy - od 23. května do 3. června nebude, kvůli uzavření křižovatky ulic Jungmannova a Dobrovského, v provozu zastávka MHD „Hranice, domov seniorů“. Jako náhradní zastávka bude sloužit zastávka MHD „Hranice, železniční stanice město“.

Jednotlivé uzavírky budou probíhat postupně. Nejkratší bude uzavírka křižovatky ulic Jungmannova a Dobrovského u podjezdu. Od konce května až do 19. srpna dojde k úplné uzavírce ulice Dobrovského.

V ulici Zborovská půjde o částečnou uzavírku do konce června v zatáčce při stoupání k nemocnici. V asi stometrovém úseku od křižovatky s ulicí Mlýnský příkop bude komunikace zúžena.

Do 27. května musíte počítat s úplnou uzavírkou asi 50 metrů místní komunikace v ulici Plynárenská v místech, kde vede most přes Ludinu.

 

 

 

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář