Řidič srazil na přechodu chlapce!

Řidič srazil na přechodu chlapce! image not found

Policie žádá veřejnost o spolupráci při objasnění nehody, která se stala ve středu 27. července v Hranicích.

Nehoda se stala ve středu 27. července v 13:45 hodin na ulici Tř. 1. máje v Hranicích na přechodu pro chodce. Doposud nezjištěný řidič jel pravděpodobně v Mercedesu Benz šedé barvy ve směru od Olomoucké ulice na centrum. Řidič auta před přechodem zpomalil, ale nezastavil a pravým zpětným zrcátkem zachytil mladíka, který po střetu upadl na silnici. Řidič zastavil a pomohl sraženému chlapci vstát. Když zjistil, že se mu nic nestalo sedl do auta, a aniž by nehodu jakkoliv řešil, z místa odjel. Zraněného mladíka převezl z místa nehody do nemocnice svým autem jiný kolem projíždějící řidič.

“Na přechodu pro chodce nedal řidič  přednost 15letému chlapci, který přecházel komunikaci ve směru od ZŠ k parkovišti před hotelem Cementář. Hoch utrpěl zranění naštěstí jen lehčího rázu,” uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Policie žádá svědky nehody, kteří by mohli poskytnout informace, aby ji kontaktovali na bezplatné lince 158 a pomohli zjistit totožnost řidiče a jeho auta. Vyzývá také řidiče, který pomohl chlapci na místě nehody a převezl ho do nemocnice i řidiče auta, který ho srazil, aby se ozvali a přispěli tak k řádnému vyšetření nehody.

(PČR)

Komentáře (0)

    K tomuto článku zatím nejsou žádné komentáře! Budte první!

Přidat komentář