Unikátní deskovka mění vztahy - ocení ji páry i terapeuti a pomáhá i dětem

Unikátní deskovka mění vztahy - ocení ji páry i terapeuti a pomáhá i dětem image not found

Nová desková hra PARTNERSKÉ SOUZNĚNÍ vychází z reálných zkušeností mnoha párů, že harmonický a láskyplný vztah není samozřejmostí, ale je potřeba na něm denně pracovat.

To jsou slova Jana Derky, autora této unikátní deskovky určené pro páry, manžele i milence, kterým pomáhá proměnit nefunkční vztahy. Znovu probudit vášeň i hravost a najít cestu z krize.

Proto hru oceňují jak páry, tak i terapeuti a koučové. Nyní navíc hra dostává nový, charitativní rozměr. 

"Od prvopočátku bylo mým přáním, aby hra pomáhala ve vztazích, proto jsem se rozhodl, že z každé prodané hry věnujeme 500 korun Nadaci Malý Noe na podporu ohrožených, týraných a handicapovaných dětí," vysvětlil Derka. Unikátní je také práce samotné nadace, která pomáhá systémem 100 procent.

Partnerské souznění je novinka, která posouvá deskové hry a jejich smysl na novou úroveň. Vytvořena je tak, aby reálně pomáhala, inspirovala a provázela hráče každodenním životem. Navíc nevytváří soupeře, protože vyhrát mohou pouze oba hráči společně. A kdo vytrvá, tomu může změnit život.

"Na základě konzultací s manželskými i svobodnými páry a díky jejich příběhům, problémům i řešením jsme dali vzniknout Partnerské hře souznění. Spolu s ní si hráči připomenou, jak se cítili na začátku svého vztahu a opět začnou prožívat krásné chvíle," říká Jan Derka.

Hra navíc dostala výjimečné umělecké ztvárnění, díky čemuž se zároveň stane ozdobou každé ložnice či pokoje připomínající harmonii ve vztahu. "S partnerem jsme si herní plán umístili na zeď u sedačky. Vypadal jako obraz a každý den jsme se na něj dívali," říká Veronika L.

Cílem hry je, aby hráči plnili jednotlivé úkoly, dohromady či každý zvlášť, a především podpořit jejich hravost a důvěru ve vztahu. Postupně hráče vede hracím polem, aby nakonec v cíli propojili obě figurky a tím i svá srdce v jeden celek. Hra provází hráče minimálně týden a s ní také inspirativní úkoly a nápady. Tempo hry si volí hráči sami. Navíc každý pár je jedinečný a má svá přání a sny, proto hra obsahuje i prázdné kartičky, které umožňují poznačit si vlastní úkoly tak, aby hra efektivně podpořila právě vás.

"Hra nevyřeší vaše vztahové problémy, ale je prvním krokem ke znovuzažehnutí pomalu uhasínající lásky. Pomáhá párům opět vzbudit touhu vzájemně se překvapovat, naslouchat si a znovu najít to krásné, co jste zažívali na začátku vztahu," vysvětluje Derka.

"Mnohdy nás ani nenapadne, že je něco špatně, dokud se neocitneme v situaci, kdy je pozdě. Za poslední roky jsem prožil dva nádherné vztahy, na začátku plné lásky a porozumění. V průběhu času a vlivem pracovního nasazení, kdy jsem věnoval partnerce málo času, se láska začala vytrácet, až ji nahradilo hektické tempo, stereotyp, a to krásné bylo pryč," prozradil Derka. Podobné zkušenosti zažívaly také páry v jeho okolí, proto začal hledat cestu ke změně.

O autorovi : Jan Derka je podnikatel, tvůrce originálních projektů a snílek, který od dětství toužil tvořit unikátní věci s hlubokou myšlenkou. Pochází z jižní Moravy a má rád život, lidi, zvířata, přírodu a vše, co k životu patří. Vlivem dvanáctileté kariéry realitního makléře pociťoval touhu dělat něco víc a vydat se novou cestou. Vymyslet cokoliv, co může pomoci rodině a podpořit přátele i kamarády. Sám prožil v posledních letech krásné vztahy, ale hektický životní styl a pracovní nasazení to hezké nahradily stereotypem běžných dní. A tak vznikla mj. desková hra Partnerské souznění zaměřená na vztahy a jejich hravé obohacení.

 

Komentáře (1)

  • Dana

    Wednesday, March 8, 2023

    Přečtěte si prosím a také kontaktujte Dr. Sunny, pokud potřebujete silné kouzlo lásky k vyřešení vašeho rozpadlého vztahu. Když jsem byla v šestém měsíci těhotenství s druhým dítětem, rozvedla jsem se s manželem. Od početí našeho prvního dítěte jsme se neustále hádali a hádali, ona už od něj nemilovala žádnou lásku ani důvěru, tak se se mnou rozvedl. A celou tu dobu jsem zkoušel všechny různé prostředky, jak ho dostat zpět, také jsem vyzkoušel několik různých kouzelných kol v zemi mého bydliště, ale žádné z nich mi Toma nedokázalo vrátit. Byl to pouze doktor Sunny, kdo zaručil naléhavé seslání kouzla 48 hodin a ujistil mě, že můj manžel bude znovu se mnou. Píši vám, abych vám poděkoval a poděkoval vám za to, že dodržíte své sliby a že jste použili svou nadanou a velkou sílu, abyste ho přivedli zpět domů. Byl jsem nadšený, když jsem věděl, že se specializujete na slučování milenců. Děkuji vám, pane, za to, že jste mi pomohl v nejhorších časech mého života, že jsem byl tak velký kouzelník magie a že mi dal kouzlo lásky, které mi přineslo tolik radosti v mém manželství. Můj manžel je zpět a já slibuji, že už mě nikdy neopustím. Pokud pochybujete o jeho schopnostech, věřte mi. Měl bys mít šanci. Vyplácí se to způsoby, které jste si ani nedokázali představit. Pokud jste právě teď silnější a potřebujete silné a naléhavé kouzlo lásky, abyste přivedli zpět své laskavé kontaktování Dr. Sunny, právě teď je jediná odpověď, jak obnovit váš rozpadlý vztah nebo manželství. drsunnydsolution1@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348082943805. Děkuji.

Přidat komentář